BDI: Ndryshim i Ligjit për standardin e nxënësve dhe të studentëve

Për ne prioritet është ndryshimi i Ligjit për standardin e nxënësve dhe të studentëve.

Arsyetim:

Sipas Pravo.org.mk, janë bërë dy ndryshime në Ligjin për standardin e nxënësve dhe të studentëve më 18.09.2008 dhe 11.02.2011.

Link:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.