BDI: MTV 2 – televizion satelitor

MTV2 do të vendoset në satelit në territorin e Evropës.

Arsyetim:

Pas 3 vitesh MTV 2 ende nuk është televizion satelitor. MTV në përgjithësi është në gjendje të vështirë, nuk ka të holla për revitalizimin dhe digjitalizimin e saj. Vitin 2009 e përfundoi me humbje prej rreth 2,5 milionë eurosh, dhe ka obligime të papërmbushura ndaj operatorit satelitor TARBS.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=129153

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=1287399

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.