BDI: Më shumë shqiptarë në organet rregullatore për mbikëqyrje të komunikimeve elektronike

Më shumë shqiptarë në organet rregullatore për mbikëqyrje të komunikimeve elektronike.

Arsyetim:

Prej vitit 2008 e deri tani janë punësuar vetëm 2 shqiptarë në Agjencinë për komunikime elektronike, që do të thotë se numri i përgjithshëm tani ëshë 6 shqiptarë, nga gjithsej 100 të punësuar në këtë institucion. Ky numër nuk është i mjaftueshëm për t’u plotësuar 25%-i i garantuar për shqiptarët sipas Marrëveshjes së Ohrit.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.