BDI: Ligji për shkencë dhe zhvillim teknologjik

BDI-ja do të përgatisë Ligj për shkencë dhe zhvillim teknologjik, i cili në vete do ti sublimojë të dy ligjet ekzistuese, me qëllim që të zhvillohet ky aktivitet në funskion të zhvillimit sa më të shpejtë të ekonomisë dhe përparimit teknologjiko-inovativ.

Arsyetim

Është miratuar Ligji për nxitjen dhe ndihmën e zhvillimit tekonologjik. [Qasur më: 27.05.2011]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.