BDI: Klube të internetit në të gjitha qytetet e Maqedonisë Perëndimore

Në të gjitha qytetet në Maqedoninë perëndimore do të hapim Qendra publike për Teknologji Informatike. Në këto qendra do të ketë lojëra, por edhe programe edukative për të gjitha gjeneratat, ndërsa do të ketë mbikëqyrje nga menaxherët për të siguruar se nuk keqpërdoret hapësira e ofruar.

Arsyetim:

15 qendrat e para u hapën që në vitin 2007, e atëherë BDI-ja nuk ishte në qeveri, e pastaj u planifikuan edhe 15 të tjera (12 gusht 2009). Mirëpo këto qytete, përveç Strugës dhe Dibrës, nuk janë nga Maqedonia Perëndimore.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.