BDI: Integrimi i Maqedonisë në NATO

Integrimi në NATO në një periudhë të shkurtër kohore. “NATO nuk është vetëm një ideal i largët por paraqet realitet që do të realizohet në afat prej disa muajsh”.

Arsyetim:

Maqedonia ende nuk është anëtare e NATO-s.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.