BDI: Dy qendra ditore në Çair dhe Likovë për përkujdesjen e fëmijëve me nevoja të posaçme

Gjatë vitit 2011 do të bëhet lëshimi i dy qendrave ditore në Çair dhe Likovë për përkujdesjen e mbi 30 fëmijëve me nevoja të posaçme. [Afati: 2011]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.