BDI: 3 vjet lirim nga pagesa e tatimit për ndërmarrësit e rinj

Afat prej 3 vitesh, kohë në të cilën ndërmarrësit e rinj do të lirohen nga pagesa e tatimit që të inkurajohen iniciativat profesionale dhe ndërmarrëse te të rinjtë.

Arsyetim:

Nuk ka të dhëna publike në dispozicion se janë miratuar masa të këtilla. Programi parazgjedhor i BDI-së përsëri përmban premtime të ngjashme, mirëpo kësaj radhe pa kornizë kohore, që në mënyrë indirekte tregon se nuk është bërë asgjë në këtë drejtim.

Link

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.