Arijan Ibraim

Arijan Ibraim kryetar i Komunës Qendra Zhupa. 

 

JETA PRIVATE

Arijan Ibraim ka lindur me 17 prill 1972, në fshatin Golem Papradnik, Komuna Zhupa.

 

ARSIMIMI

Shkollën fillore e ka kryer në SHF “Mustafa Kemal Ataturk” – Qendra Zhupa. Shkollën e mesme e ka kryer në SHMK “Nikolla Shtejn” në Tetovë.

Studimet dhe ato postdiplomike i ka kryer në Republikën e Turqisë, ku ka marr titullin ekonomist i diplomiuar, ndërsa ka kryer studimet për master në fushën e marrëdhënieve ndërkombëtare.

 

KARRIERA POLITIKE

Ka qenë mësues në vendin e lindjes dhe udhëheqës në departamentin Juridik-Financiar në Komunën Qendër Zhupa.

Ka punuar disa vite edhe në Republikën e Italisë. Në zgjedhjet lokale në vitin 2013 është zgjedhur për kryetar në Komunën Qendra Zhupa.

 

BURIME

 

Gazeta ZELS 2013.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.