Testet PCR nuk janë toksike

Testi PCR është vetëm një shtupë e thjeshtë plastike me pambuk në majë, i cili përdoret për të marrë mostra nga hunda dhe fyti të cilat më pas përpunohen në laborator. Nuk përmban toksina, as nuk shërben për të dhënë litium, as nuk shkakton…