VMRO-DPMNE: Strategji nacionale për mbrojtjen e natyrës

Do të sjellim Strategji nacionale për mbrojtjen e natyrës; vlera – 300.000 euro (është siguruar donacion nga qeveria zvicerane prej 200.000 еurosh) [Afati: 2012]

Arsyetimi:

Sipas informatave të marra nga Ministria për mjedis jetësor dhe planifikim hapësinor, në vitin 2013 do të fillojnë aktivitete iniciale për përgatitjen e strategjisë nacionale për mbrojtjen e natyrës.

Linke:

Vlerësuar nga: Natalija Peshiq