Vonon kadastra e gjelbërt në Shkup, për përgatitjen e të cilës po pritet një dekadë të tërë

Shkolla në Kapishtec është duke u ndërtuar

Edhe pas përfundimit të punimeve, fsh. Nerasht vazhdon të ket probleme me ujin e pijshëm

VMRO-DPMNE dhjetë vite premton kartela shëndetësore dhe rekomandime elektronike

Nuk u përfundua ndërtimi i shtëpisë së kulturës në Mateç

Afati ka skaduar, ndërsa rruga “Xhon Kenedi” ende është e groposur

Shkupi ende pa sistem menaxhimi të vendeve të lira për parkim

Në vend të 500 eurove, do te ndahen nga 300 euro subvencione për kolektorët diellor

Është realizur vetëm gjysma e rikonstruksionit të internatit në Kavadar

Nuk u ndërtua ‘Ura e Demokracisë’ në Gostivar

Rindërtimi i papërfunduar i SHF “Vanço Përke” – Shtip

Dvorishte pret ujësjellësin e premtuar

Mundësia e katërt për sigurimin e radarëve në Liqenin e Ohrit