Kategori...

I plotësuar

Komuna Qendër me Bankë për ushqim

PREMTIM: Zero uri në Komunën Qendër - Hapja e bankës për ushqim. Qëllimi: Persona nën rrezik social Afati: Deri në vitin 2019 ARSYETIM: Premtimi për hapjen e bankës ushqimore dhe realizimin e projektit "Zero uri" në…

Në Komunën e Çashkës u hap çerdhja e parë

PREMTIM: Hapje çerdhes në Çashkë ARSYETIM: Premtimi për hapjen e çerdhes në Çashkë është premtim i realizuar i kryetarit të kësaj Komune, Goran Stojanvoskit. Projekti është pjesë e programit të tij zgjedhor për zgjedhjet lokale…