Kategori...

I parealizuar

Nuk u bë rikonstruimi i Bit Pazarit

Projekti: Rikonstruimi i Bit Pazarit, Çair. Me këtë projekt parashihet që gjitha tezgat dhe dyqanet të përfshihen në brendinë e Bit Pazarit. Ndërsa mbi të, hapësirë parkingu për 240 makina.  ARSYETIM: Pothuajse në çdo fushatë…

Nuk u përfundua kanali në Haraçinë

ARSYETIM: Gjatë kohës së fushatës parazgjedhore të zgjedhjeve të vitit 2011, nga ish Ministri i Ambientit, Abdilaqim Ademi nga ana e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), u deklarua që janë ndarë mjete nga buxheti i Republikës së…

“Zhduket” fabrika e premtuar e etanolit me 1000 vende pune

Нема дилеми дека инвестицијата е навистина сопрена, бидејќи ниту еден медиум повеќе од една година не пишувал за оваа фабрика. Но токму објаснувањето на ирската компанија на нејзиниот веб-сајт го дава и одговорот на прашањето зошто…

Nuk është rindërtuar bulevardi verior në Kavadar

Rindërtim i tërësishëm i rrugës Bulevardi verior Për shkak të kualitetit të dobët të rrugës, ajo duhet që të rindërtohet, të ndërrohet tamponi dhe që të vendoset një shtresë e re e asfaltit. Ky projekt do të realizohet me mjete nga…

Strumica ende pa rrugë të dytë nëntokësore

Rruga nëntokësore Strumica njihet si komuna më e zhvilluar në Maqedoni. Një pjesë e këtij zhvillimi është rezultat i asaj se ne nuk kemi frikë që të pranojmë projektet e mëdha dhe të guximshme. Në periudhën e kaluar kohore Strumica u…