Ende nuk është pastruar deponia e egër në fshatin Gllogjë


Nuk është bërë regjistri i premtuar për numrin e saktë të të punësuarve në sektorin publik


Nuk ka subvencione prej 9.000 denarësh për të papunësuarit


Nuk përmbushet premtimi për ndërtimin e sallës Universale


Paratë e fasadave barok do të përdoren për fasada energjetike nëpër shkolla të mesme


Nuk është realizuar premtimi për fillimin e bisedimeve me BE-në deri në fund të vitit 2017


Ashtu siç u premtua, në Armatë u rritën pagat për dhjetë përqind


Janë shfuqizuar testet psikologjike për punësime në administratën shtetërore


Pensionet përshtaten dy herë në vit, por nuk ka rritje të jashtëzakonshme


Do të ketë bursa të reja për mësimdhënësit e ardhshëm


Lojërat e vjetra në çerdhet e Karposhit janë zëvendësuar me eko-lojëra


Qeveria ende nuk ka ndërmarrë masa për mjekim pa pagesë


Ueb-sajt i ri i Komunës së Gostivarit me të dhëna dhe informacione të karakterit publik


Janë krijuar kushte ligjore për rritje të gjelbërimit në vendet urbane


Janë asfaltuar pjesë të Bulevardit “Bllagoja Toska” në Tetovë


Bogdaniviq premtoi dhe vendosi moratorium për ndërtimet në Qendër


Nuk është publikuar lista e plotë e dokumenteve me karakter publik nga të gjitha ministritë


Qytetarët mund të marrin pjesë në seancat e Kuvendit