U asfaltua rruga lokale Çegran-Tumçevisht, (Gostivar)

Projekti: Sanimi i rrugës lokale Çegran-Tumçevisht, (Gostivar) Vlera: 13.1 milion denarë Afati i realizimit: 2014-2015 ARSYETIM:  Sanimi i rrugës lokale Çegran-Tumçevisht, (Gostivar), ishte ndër projektet që u premtua në Platformën zgjedhore të BDI-së, zgjedhjet 2014,  si projekt që do të…

Biseda të përgjuara – pjesa 26: Tregti me vota

Disa nga krimet e fshehta të VMRO-DPMNE-së në Gostivar zbulohen në këtë përmbledhje të “bombave”. Përveç kësaj dëgjojmë edhe për atë se si Mijallkov dhe Jankullovska i quajnë shqiptarët, si VMRO-DPMNE ka bërë listë të keqe për zgjedhjet lokale në…