Rruga për në Bellanoc, projekt i 2013-ës ende i papërfunduar

Projekti: “Haraçinë- Likovë, 27 km, rikonstruimi dhe zgjerimi i rrugës rajonale”-  Rrugë rajonale që lidh Komunën e Haraçinës me atë të Likovës, si dhe të gjithë fshatrat e Karadakut, me qëllim të qarkullimit të lirshëm. (afati i realizimit – 2015) …

Biseda të përgjuara – pjesa 28: DSK/SGS

Në Kavadar VMRO-DPMNE ka bë presion ndaj kompanive dhe qytetarëve që të votohet për to ose të sponsorizohet partia, votimi i anëtarëve të partisë është realizuar nën kontroll të fuqishëm, dëgjojmë nga këto biseda. Dëgjojmë që ka edhe pakënaqësi tek…

Biseda të përgjuara – pjesa 2: “Xhoker” në gjyqësor – „Është njeriu jonë?“

Gjyqësia e Maqedonisë është vendosur në “burgun” e krijuar nga VMRO-DMNE dhe BDI, kështu që vendimet kyçe në vend të gjykatësve, i sjellin funksionarët shtetëror – kjo është, për fat të keq, kjo është përmbajtja nga bisedat e përgjuara në…