Kategori...

Premtime

Filloi strehimi i personave të pastrehë

Para disa ditëve Qeveria komunikoi për ngjarjen lidhur me premtimin për personat e pastrehë dhënë në programin parazgjedhor të LSDM: Do të hapim pika për qëndrim gjatë natës dhe për ushqim për personat e pastrehë, në…