Kategori...

Kundërspin

Kundërspin: Përse ELEM do t’ia ndërtonte garazhin me kate Bakraçeskit?

Зошто неисполнетото ветување на Бакрачески, наместо со буџетот на општината и преку јавно-приватнто партнерство би требало да биде на товар на ЕЛЕМ, а уште повеќе зошто Владата на СДСМ би била виновна за незиградбата на катните гаражи во…