Kategori...

Info

Heshtje parazgjedhore

Të nderuar lexues, Duke filluar nga mbrëmë në orën 24 deri ditën e diel në orën 19 ( 29 tetor 2017) zgjat heshtja parazgjedhore. Në këtë periudhë Vërtetmatësi nuk do të publikoj përmbajtje të reja, as në ueb-faqe, as në faqet dhe profilet…