Kategori...

Biografitë

Albion Xhemaili

Kryetari Komunës së Bogovinës SHKOLLIMI Albon Xhemaili, i lindur mё 16.11.1971 nё Bogovinё, kreu shkollimin fillorё nё vendlindje. Ndoqi shkollimin e mesёm nё shkollёn Medicinale tё Tёtovёs, ku me vonё u zhvendos drejt Tiranёs…

Oliver Spasovski

JETA PRIVATE Oliver Spasovski është lindur me 21 tetor 1976 në Kumanovë. Maqedonë. I martuar. ARSIMI Shkollën fillore dhe te mesme e ka kryer në Kumanovë. Ka diplomuar në fakultetin juridik "Justiniani I" pranë universitetit…

Kreshnik Bekteshi

Ministër i Ekonomisë në qeverinë e RM-së të udhëhequr nga Zoran Zaev nga viti 2017 JETA PRIVATE -Me prejardhje nga Kërçova, nuk ka datë kur ka lindur në biografinë zyrtare. Prej vitit 2004  deri në vitin 2008 përfundon në shumë…

Zoran Shapuriq

Ministër pa resor në qeverinë e Zoran Zaevit prej vitit 2017 JETA PRIVATE - Ka lindur në vitin 1958 në Nish, në ish Republikën Socialiste Serbe ARSIMIMI -Shkollimin fillor e ka kryer në Strumicë, ndërsa në…

Zorica Apostollska

Ministre pa resor ne qeverinë e RM-së, të udhëhequr nga Zoran Zaev JETA PRIVATE -Në biografinë zyrtare të saj të dorëzuar në Kuvendin e RM-së gjatë zgjedhjes së qeverisë nuk është theksuar pjesa kur dhe ku ka lindur Zorica…

Sadulla Duraku

 Ministër i Ministrisë së Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor në Qeverinë e RM-së të udhëhequr nga Zoran Zaev, që nga 31 maji i viti 2017 JETA PRIVATE -Është lindur me 1960,  me 21 janar në Lipkovë. Nuk ka të…

Nikolla Dimitrov

Me 31.05.2017 Nikolla Dimotriv është zgjedhur ministër i Punëve të Jashtme në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë JETA PRIVATE Nikolla Dimitrov ka lindur në vitin 1972 në Shkup. Ai është i martuar, baba i tre fëmijëve. …

Robert Popovski

Ministër pa resor në qeverinë e RM-së, të udhëhequr nga Zoran Zaev prej vitit 2017 JETA PRIVATE Ka lindur me 14.05.1967 në Shkup. Poposki është i martuar dhe baba i dy fëmijëve. ARSIMIMI -Me profesion është gazetar.…

Bilen Sali

Ministër i Drejtësisë në Qeverinë e RM-së së kryeministrit Zoran Zaev JETA PRIVATE Ka lindur me 23 qershor të vitit 1975 në Dobërdoll, Komuna e Vrapçishtit. Gostivar. Sipas të dhënave zyrtare, ai ka familje - bashkëshorte…

Milla Carovska

Ministre e Punës dhe Politikës Sociale në Qeverinë e RM-së, udhëhequr nga Zoran Zaev nga vitit 2017 JETA PRIVATE - Ka lindur me 06.05.1984 në Shkup. Nuk ka të dhëna në biografinë zyrtare për statusin e saj familjar.…

Suhejl Fazliu

Ministër i Vetëqeverisjes Lokale në qeverinë e RM-së, udhëhequr nga Zoran Zaev JETA PRIVATE Ka lindur me 30.09.1986 në Shkup. ARSIMIMI -Shkollimin e mesëm e ka kryer në Shkup "Dr. Pançe Karagjozov" ne vitet…

Ramiz Merko

Kryetar i Komunës së Strugës  JETA PRIVATE Ka lindur me 12.04.1957 në Strugë. ARSIMIMI - Në vitet 1964-1976 përfundon arsimin fillor dhe të mesëm. -Në vitet 1976-1980 kryen studimet e larta - Studimet…

Radmilla Sheqerinksa

Me 31.05.2017 Radmilla Shqerinska është zgjedhur ministre e Mbrojtjes në qeverinë e Republikës së Maqedonisë. JETA PRIVATE Radmilla Sheqerinska është zv. kryetare e Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM). Ka lindur…

Arben Taravari

Me 31.05.2017 Arben Taravari është zgjedhur ministër i Shëndetësisë në qeverinë e Republikës së Maqedonisë. JETA PRIVATE Arben Taravari ka lindur me 07.04.1973 në Gostivar. I martuar, baba i dy fëmijëve. ARSIMIMI …

Samka Ibraimovska

Me 31.05.2017 Samka Ibraimovska është zgjedhur ministër pa resor në qeverinë e Republikës së Maqedonisë.  JETA PRIVATE  Samka Ibraimovska është lindur me 27.09.1954 në Tetovë. Gjuha amtare: rome, maqedonase,…

Bujar Osmani

Me 31.05.2017 Bujar Osmani është zgjedhur ministër pa resor në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë,  siç është paralajmëruar, ai do të jetë zv. kryeministër për eurointegrime.  JETA PRIVATE Bujar Osmani ka lindur…

Damjan Mançevski

 Me 31.05.2017 Damjan Mançevski është zgjedhur ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës në qeverinë e Republikën e Maqedonisë. JETA PRIVATE Damjan Mançevski ka lindur me 27.01.1978 në Shkup. I martuar dhe baba i dy…