Kategori...

Biografitë

Isen Shabani

Kryetar i Komunës së Vrapçishtit, kandidat nga radhët e Aleancës për Shqiptarët JETA PRIVATE Isen Shabani ka i lindur me 02 janar, te vitit 1987 ne fshatin Gradec. Është i martuar dhe baba i tre fëmijëve. ARSIMIMI Ka diplomuar ne…

Azem Sadiki

Azem Sadiki, kryetar i Komunës së Studeniçanit JETA PRIVATE Azem Sadiki ka lindur më një shkurt të vitit 1971 në Studeniçani. Është i martuar dhe ka katër fëmijë. SHKOLLIMI Me profesion është ekonomist, gjegjësisht i diplomuar në degën…

Blerim Bexheti

 Kryetar i Komunës së Sarajit – Blerim Bexheti JETA PRIVATE Blerim Bexheti, funksionin e kryetarit të komunës së Sarajit e mori më 03.11.2017, pasi që fitoi në zgjedhjet lokale më 29.10.2017. Blerim Bexheti u lind në Fsh.Gllumovë,…

Enver Pajaziti

Kryetar i Komunës së Bërvenicës ENVER PAJAZITI U lind më 1 shkurt të vitit 1962 në Çellopek. Shkollën fillore e kreu në fshatin e tij të lindjes kurse atë të mesmen në gjimnazin "Kirill Pejçinoviq", Tetovë. Në vitin 1987…

Erkan Arifi

Kryetar i Komunës së Likovës,Erkan Arifi, JETA PRIVATE U lind, më 19.10.1984, në Kumanovë, ku që nga lindja është me vendbanim të përhershëm në vendlindjen e tij, f.Mateç. Është prind i dy fëmijëve (djalë dhe vajzë), jeton me gruan dhe dy…

Milikije Halimi

JETA PRIVATE Milikije Halimi e lindur në Haraçinë, ku edhe jetoj me familjen. E martuar me Agronin, dhe nënë e dy fëmijëve, vajzës Djellza dhe djalit Donitit. SHKOLLIMI Shkollimi Shkollën e fillore e ka mbaruar në vendëlindje, shkolla…