Kategori...

Aktuale

Filloi strehimi i personave të pastrehë

Para disa ditëve Qeveria komunikoi për ngjarjen lidhur me premtimin për personat e pastrehë dhënë në programin parazgjedhor të LSDM: Do të hapim pika për qëndrim gjatë natës dhe për ushqim për personat e pastrehë, në…

Identiteti nuk ndryshohet, mbetet maqedonas

Kryeministri Zoran Zaev në fillim të debatit për amendamentet kushtetuese në Komisionin për ç‏ështje kushtetuese (07.11.2018), duke ju përgjigjur vërejtjeve të deputetëve të VMRO-DPMNE-së mbajti qëndrimin në vazhdim të cilin e…