Projektet e “Metamorfozës” të prezentura në tv emisionin “360 shkallë” në Alsat M

 

Përvojat e projekteve të Fondacionit “Metamorfozis”, të cilat kanë të bëjnë me verifikimin e fakteve në mediume dhe përmbushjen e premtimeve zgjedhore të partive u prezantuan në TV emisionin me format informativ, raportues dhe debatues “360 shkallë” në “Alsat M”.

Së pari vërtetoi se si përmbushen 5 premtime të zgjedhura rastësisht të partive politike, ndërsa më pas vazhdon biseda e redaktorit nga Shërbimi për verifikim të fakteve, Vlladimir Petreski.

Të gjithë emisionin mund ta shihni më poshtë. Pjesa për premtimet zgjedhore fillon nga minuta e 18:38, ndërsa biseda prej minutës 28:30.