Kategori...

VMRO-DPMNE

Zërnovca me shesh të ri

Projekt: Ndërtimi dhe rregullimi i sheshit në f. Zërnovcë Përshkrimi i projektit: Nevoja për hapësirë publike për mbajtjen e ngjarjeve publike do të përmbushet me ndërtimin e sheshit në fshatin Zërnovc. Mjetet: 1.000.000,00 denarë.…

Nuk është ndërtuar tregu i kafshëve

Projekt: "Zgjerimi dhe modernizimi i tregut të kafshëve". tregu i kafshëve në Çeshinovo-Oblleshevo është tregu më i madh i kafshëve në Maqedoninë lindore. Me ndryshime të Planit të përgjithshëm urbanistik do t'i qasemi rregullimit të…

Banorët e Prilepit me stacion të ri të autobusëve

На 20.08.2017 година, генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, најави дека во наредниот период, сите градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ ќе дададт отчет за сработеното. Притоа, Мицкоски наброија дел од покрупните реализирани проекти…

Zona industriale në Vizbegovë nuk është urbanizuar dhe nuk ka infrastrukturë

Дека проектот не е реализиран говорат и бизнисмените. Тие редовно потсетуваат на проблемите и ветеното. Потсетуваат дека нема водовод и канализација и не можат да ги решат имотно-правните работи поради немање урбанистички план

Ministri Taravari nuk ka qenë në pushime

Настрана што е нејасно зошто би било спорно доколку некој министер отиде на одмор или на викенд (!), ваквата изјава на претставничката на ВМРО-ДПМНЕ (член на ИК) Светлана Колариќ („Таρаваρи се сонча по моρсκите плажи“), се покажа како…

Nuk ka pengesë ligjore për shkarkimin e Zvërlevskit

Законот не забранува именување или разрешување на државни функционери откако ќе се распишат изборите, туку забранува да се вработуваат или да се отпуштааа луѓе во државната и јавната админитрација

Ende nuk ka makina për nxjerrjen e dokumenteve

PROJEKT: "Makina për nxjerrjen e dokumenteve" Nëpër lokacionet qendrore nëpër disa qytete do të vendosen makina prej ku qytetarët mbi baza të identifikimit elektronik ( p.sh. me dokument biometrik) do të mund që të shërbehen edhe…

Filloi rregullimi i Lumit të Vinicës

Projekt: Rregullimi i Lumit të Vinicës, për të cilin tashmë është përpunuar projekt dhe janë siguruar mjete për realizimin me vlerë prej 15.000.000 denarë (250.000 euro). Afati: dhjetor i vitit 2014 ARSYETIM: Kryetari i Komunës së…