Mos votimi i masave të Avokatit të Popullit nuk është gabim teknik, por papërgjegjshmëri

  Koordinatori i grupit të deputetëve të LSDM-së, Tomisllav Tuntev dhe deputeti i BDI-së, Artan Grubi me 07.11.2017 në Kuvend dhanë deklaratat në vazhdim në lidhje me mos miratimin masave të propozuara nga Avokati i Popullit për përmirësimin e gjendjes…

Nuk është detyrë e kryeministrit që të zbardh ekzistencën e procedurave hetimore

Kryeministri Zoran Zaev këto ditë (01.11.2017) në samitin “Maqedonia 2025 tha se dy anëtarë të qeverisë janë nën hetim për korrupsion, të nisur me kërkesë të qytetarëve. Punojnë vetëm për dy muaj dhe tashmë janë nën hetim. Më shumë detaje…

Nuk ka më testim ekstern

Menjëherë do të heqim testimin ekstern, si projekt i cili shkaktoi aq shumë revolt te mësimdhënësit, ndërsa shqetësoi dhe krijoi pakënaqësi te nxënësit dhe te prindërit e tyre.  Testimi ekstern nuk i arrti qëllimet për të cilat edhe u prezantua…