Kategori...

BDI

Premtime nga BDI nga viti 2008.

Janë asfaltuar pjesë të Bulevardit “Bllagoja Toska” në Tetovë

Во предизборната кампања градоначалничката на Општина Тетово, Теута Арифи, го спомна асфалтирањето на делови од булеварот „Благој Тоска“, како дел од програмата за подобрување на патната инфраструктура за 2017 година. Ова ветување на…

Tre rrugë në Tetovë me ndriçim LED

Проектот на Општина Тетово за подобрување на градското осветлување во неколку од главните улици во општината е исполнето ветување на градоначалничката Теута Арифи

Dibra me treg të ri pas dy vitesh vonesë

Projekt: Treg i ri i gjelbër, me vizion për këtë shekull, me parkim modern dhe të mjaftueshëm, përmes partneritetit publiko-privat, (2013-2015). Buxheti: 2.000.000 euro, ARSYETIM : Kryetari i Komunës së Dibrës, Ruzhdi Lata, në…

Tetovarët akoma presin transportin publik

Од Министерството за транспорт и врски, пак, за „Вистиномер“ ни потврдија дека барање за автобуси од Општина Тетово немаат во нивните архиви, но не можат да потврдат дека ветување на градоначалничката на Тетово, усно и било дадено од некој…

Reçica e Vogël ende pa shkollë fillore

Projekt: Ndërtimi i shkollës fillore në Reçicë të Vogël; (Afati: 2017) ARSYETIM: Kandidatja për kryetare të Komunës së Tetovës nga radhët Bashkimit Demokratik për Integrim, Teuta Arifi në zgjedhjet lokale të vitit 2013, në Platformën e…

Janë asfaltuar rrugët në fshatin Simnicë

Projekt:  Asfaltimi i rrugëve të brendshme në f. Simnicë Do të asfaltohen dy rrugët kryesore në fshatin Simnicë (Afati: 2015) ARSYETIM: Premtimi për "Asfaltimin e rrugëve të brendshme në fshatin Simnicë" është premtim i realizuar…