Mos votimi i masave të Avokatit të Popullit nuk është gabim teknik, por papërgjegjshmëri

  Koordinatori i grupit të deputetëve të LSDM-së, Tomisllav Tuntev dhe deputeti i BDI-së, Artan Grubi me 07.11.2017 në Kuvend dhanë deklaratat në vazhdim në lidhje me mos miratimin masave të propozuara nga Avokati i Popullit për përmirësimin e gjendjes…

Premtimet e BDI-së për sh.f “Liria” në Tetovë mbetën vetëm fjalë, shkolla mbetet me kushte të këqia

ARSYETIM: Në Platformën zgjedhore të Bashkimit Demokratik për Integrim, zgjedhjet 2014-2018 (faqe 286), është premtuar rregullimi i oborrit të Sh.F. “Liria” në Tetovë. Si afat për përfundimin e punimeve është dhënë viti 2018. Deri më tani (18.04.2017) ky premtim është …

Mbi 1400 nxënës të sh.f “Ismail Qemali” në Çair, vijojnë mësimin në kushte të mjerueshme

ARSYETIM: Projekti për zgjerimin e Sh.F  “Ismail Qemali” në Fushë Tophane së fundi është premtuar në Platformën zgjedhore të Bashkimit Demokratik për Integrim, zgjedhjet parlamentare të vitit 2014. Projekti ishte paraparë të përfundojë deri më 2015, mirëpo deri më tani…