Todorov mburret me punësimet por edhe ministrat e mëparshëm kanë punësuar në shëndetësi

Me thirrje që populli të del në rrugë nuk ruhet paqja dhe stabiliteti

Secili aktivizëm shoqëror është edhe angazhim politik

Ajo që është e qartë përnjë fëmijë të vogël, nuk është e qartë për profesoreshën Dodovska

Për gjithçka që u ra dakord, VMRO-DPMNE bëri obstruksione, posaçërisht ndaj PSP-së

Nuk është e vërtetë që Janeva duhet të jetë e pranishme në debatin e komisionit

PSP është institucion shtetëror, jo vegël e opozitës!

Pagat pothuajse nuk rriten me hapjen e vendeve të reja të punës

 Çavkov pajtohet me Priben

Ka zgjidhje për shtyrjen e zgjedhjeve

Anëtarët e KSHZ-së nuk kanë zëvendës

Gruevski dhe VMRO-DPMNE në fillim ishin për kufizimin e të drejtës për falje,pastaj ndryshuan qëndrimin

Nuk ka punësim shtetëror pa librezë partiake

Јakimovski: Zaevi tha se Mijallkovi dhe Gruevski nuk janë përgjuar, por ne po i dëgjojmë çdo ditë

  Kryetari i GROM-it dhe kryetar i komunës Karposh, Stevçe Jakimovski, në intervistë për 24Vesti deklaroi: Zoran Zaevi thotë se vetëm Mijallkovi dhe Gruevski nuk janë përgjuar, por ne çdo ditë po dëgjojmë regjistrime ku aktorë janë ata të dy. [Меdie: 24Vesti, 24Analiza, Data: 6 mars 2015] Stevçe Jakimovski, kryetar i komunës Karposh, për 24Vesti. Foto: video klip skrinshot   Arsyetim: Kjo deklaratë nuk është e vërtetë sepse lideri i LSDM-së, Zoran Zaev tha qartë se të gjitha dokumentet tregojnë…

Risto Nikovski: Çfarë ingerencash ka BE-ja me Konventën e Vjenës

  Në lidhje me deklaratën e liderit të LSDM-së Zoran Zaev, dhënë më 27.02.2015 se së paku gjashtë ambasadorë të vendeve më të rëndësishme kanë qenë të përgjuar, rrjeti investigativ BIRN më 28.03.2015 publikoi se Euroambasadori Aivo Orav ka dorëzuar notë diplomatike deri te Ministria e Punëve të Jashtme e Maqedonisë në emër të Bashkimit Evropian nëpërmjet të së cilës kërkon të respektohet Konventa e Vjenës për marrëdhënie diplomatike. Risto Nokovski gjatë deklaratës për 24 Vesti Për 24 Vesti, MPJ…

Zoran Jovanovski: Neto rroga mesatare në mars të këtij viti është më e ulët se sa ajo e qershorit të vitit të kaluar

Neto rroga mesatare mujore për krye punëtori që është paguar në mars të këtij viti është më e ulët se sa ajo e qershorit të vitit të kaluar, ndërsa në ndërkohë janë rritur çmimet e të gjithë artikujve kryesorë. [Data: 06.06.2012 | Burimi: TV Sitel] Arsyetim: Sipas informatave nga Enti shtetëror për statistikë, neto rroga mesatare mujore që është paguar për krye punëtori, në mars të vitit 2012 (raporti i fundit), është 21 081 denarë. Në qershor të vitit të…

Marjanço Nikollov: Qeveria nuk ka asnjë projekt për energjetikë, gasifikim dhe infrastrukturë rrugore

Gjatë këtyre gjashtë viteve, kjo qeveri nuk mund të lavdërohet me asnjë projekt energjetik, as me gasifikim e as me ndërtim të rrugëve. [Data: 02.05.2012 | Burimi: TV Sitel] Arsyetim: Duke pasur parasysh faktin se detyrë e Vërtetmatësit është ta ndjekë dhe ta vlerësojë përmbushjen e premtimeve nga programi parazgjedhor i VMRO-DPMNE-së, kemi mundësi që në mënyrë të detajuar ta analizojmë punën e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë në këto tre fusha. Në fushën e energjetikës, prej vitit 2011 e…

Nikolla Todorov: Prej 1 prillit, PAP teste falas

PAP teste falas për të gjitha gratë në vend. Ministria për shëndetësi, prej 1 prillit, për fillim e fton dhe e njofton popullatën femërore të moshës 24 deri në 35 vjet, se fillon skriningu për zbulimin e hershëm të kancerit të qafës së mitrës. Pasi të përfshihen femrat e kësaj moshe, ftesë për PAP test do të marrin edhe femrat e moshës prej 36 deri në 60 vjet. [Data: 16.03.2012 | Burimi: Kanаl 5] Arsyetim: Në një pjesë të qyteteve…