Jakimovski pretendon – MF mohon: Nuk i kemi bllokuar llogaritë e komunave

Rruga “Vllae” me asfalt të ri

Qendra sportive në Zllokuqani mbeti vetëm në letër

Nuk është ndërtuar shkolla e premtuar në Nerezin e Epërm

Stevço Jakimovski

As gjurmë as zë për Shtëpinë e Kulturës në Taftalixhe 2

Јakimovski: Zaevi tha se Mijallkovi dhe Gruevski nuk janë përgjuar, por ne po i dëgjojmë çdo ditë

  Kryetari i GROM-it dhe kryetar i komunës Karposh, Stevçe Jakimovski, në intervistë për 24Vesti deklaroi: Zoran Zaevi thotë se vetëm Mijallkovi dhe Gruevski nuk janë përgjuar, por ne çdo ditë po dëgjojmë regjistrime ku aktorë janë ata të dy. [Меdie: 24Vesti, 24Analiza, Data: 6 mars 2015] Stevçe Jakimovski, kryetar i komunës Karposh, për 24Vesti. Foto: video klip skrinshot   Arsyetim: Kjo deklaratë nuk është e vërtetë sepse lideri i LSDM-së, Zoran Zaev tha qartë se të gjitha dokumentet tregojnë…

Stevço Jakimovski: Prioritetet

  Zgjedhjet lokale 2013 KANDIDATI: STEVÇO JAKIMOVSKI PERIUDHA: 2009-2013 FUSHA: PRIORITETET REZULTATET: ARSYETIM: Kryetari i komunës së Karposhit, Stevço Jakimovski, në programin e tij parazgjedhore për periudhën 2009-2013 ka shënuar 36 (tridhjetë e gjashtë) projekte si prioritare. Sipas analizës së Vërtetmatësit, nga këto 36 projekte prioritare: 1 (një) është jokonkret, 5 (pesë) janë realizuar pjesërisht, 12 (dymbëdhjetë) nuk janë realizuar, ndërsa 18 (tetëmbëdhjetë) janë realizuar. Sipas këtyre numrave, realizimi i premtimeve prioritare të kryetarit të komunës së Karposhit është: 2,8%…