Kundërspin: VRMO-DPMNE me qëndrime të ndryshme për Koçanin dhe Ramkovskin

Kundërspin: Maxhunkov harron – shumë gjuhësia është që nga socializmi

ANALIZA: Numrat e ekonomisë së Maqedonisë nuk janë aspak të mira!

Kundërspin: Këtë proces gjyqësor “nuk do ta pranojmë” përderisa prokurore është Fetai?!

Deklarata e Ivanovit – manipulime të grupuara njëra mbi tjetrën

ANALIZË: Maqedoni, pa iluzione – 2017-ta në nishan të krizës!

Kundërspin: Gruevski i nxit ndasitë ndëretnike me numërim etnik të votave

Ivanov, pa u menduar, është i obliguar të jep mandatin për formimin e qeverisë

Kundërspin: Ilaçi më i mirë për ndasitë është që të ndërpreitet propaganda e VMRO-DPMNE-së

Kundëspin: Truket e thjeshta të Gruevskit janë të mbushura me “eksploziv”

АNALIZË: “Gjah” pas obliguesve të rinj tatimorë apo zbatim i ligjit në Maqedoni?

Kundërspin: Kush i ka defaktorizuar qytetarët dhjetë vitet e fundit dhe si?

Kundërspin: Kush me ngulm frenon rifillim të OHIS, EMO, OTEK…?

  Dhjetë vite të jesh përgjegjës për politikën ekonomike, që të realizohen tendere të pasuksesshme për shitje të ndërmarrjeve të mëdha dhe objekteve industriale, për atë se nuk ke arritur dhe nuk do të arrish as në vitin 2017 që të akuzosh partinë opozitare, është spin i pastër, ndoshta edhe më shumë se aq   Shkruan: Teofil Bllazhevski Përfaqësues i strukturave udhëheqëse të partisë VMRO-DPMNE Ljuka Kërzhalloski, me 21.02.2017 dha deklaratën në vazhdim, të cilën e vlerësojmë se është shtrembërim…

Spin i paparë- VMRO-DPMNE thotë: „Kriminelët nuk kanë vend në politikë, por në Idrizovë!”

ANALIZA: Edhe punësimet në sektorin privat në Maqedoni varen nga pushteti?!

Kundërspin: VMRO-DPMNE është e fiksuar me PSP-në dhe Katica Janevën

АNALIZË: Rriten shpenzimet qeveritare – mirëpo për çka?

Kundërspin: Vetëm Gruevski e di prej ku i nxjerr numrat e donacioneve për sektorin civil