Është duke u ndërtuar ujësjellësi i ri në Komunën e Zhelinës

Shoqëria e biznesit ka 20 ditë për dorëzimin e vërejtjeve për ligjet ekonomike

Nuk është zgjidhur problemi me deponinë në Strugë

Nuk është formuar Avokati i Popullit për barazi gjinore

Ende numërohen personat pa dokumente identifikimi

Norma e krediteve nga EIB për ndërmarrje të vogla dhe të mesme akoma është 5,5 përqind

Mickoski nuk e ka këshilluar falas Gruevskin

Edhe këtë verë Liqeni i Ohrit nuk do të mund të përdor kolektorin

Është formuar Këshilli Kombëtar për Ndalim të Ekstremizmit të Dhunshëm

Nuk ka filluar ndërtimi i kopshtit të ri në Dibër

Po krijohen kushte për dëmshpërblimin e të dëmtuarve në rastet e montuara politike

Nuk është zvogëluar tatimi për kompanitë e vogla

Komuna e Ilidenit u bë me kontejnerë për seleksionimin e mbeturinave

Premtimi për punësim të të rinjve u shndërrua në pilot projekt

Intervistë me kryetarin e Komunës së Çairit, Visar Ganiu: Realizimi i disa projekteve, nuk varet nga ne (VIDEO)

Intervistë me kryetarin e Komunës së Strugës, Ramiz Merko: Struga do të ndryshojë, premtimet do të realizohen (VIDEO)

Akoma nuk ka ligj për shfuqizimin e masave të lustracionit

Intervistë me kryetarin e Komunës së Dibrës, Ruzhdi Lata: premtimet do të përmbushen (VIDEO)