Pensionet e premtuara sociale do të presin deri në fund të mandatit të Qeverisë

Në vend të shtatorit, hapja e kopshtit në Kumanovë është prolonguar për në dhjetor

Vetëm një pjesë e kopshteve punojnë edhe me ndërrim të dytë

Është ndërtuar kopshti i ri në Jurumleri

Nuk është ndërtuar kopshti i ri në Stajkovci

Është ndërruar çatia e kopshtit “Detelinka” në Gjorçe Petrov

Komuna Qendër secilin vit shpërblen edukatoret dhe kujdestaret më të mira

Shumë kopshte në Gjevgjeli me pullaze të reja

Është hapur kopshti i ri në Deksion

Është ndërtuar kopshti i ri në Cërniçe

Fëmijët e Dojranit bëhen me kopsht të ri

Nuk ka panele diellore për energji efikase në kopshtet e Komunës Qendër

Ende nuk është ndërtuar kopshti i fëmijëve në Vollkovë

Nuk ka filluar ndërtimi i banesave sociale në Komunën e Butelit

Fundjavë turistike pa pagesë për pensionistët

Pensionistët edhe të dielën udhëtojnë pa pagesë

Radishani bëhet me kopsht për fëmijë

Është hapur qendra ditore për pleq në Komunën e Ilindenit