Qendra sportive në Zllokuqani mbeti vetëm në letër

Projekti “Çorobensko qoshe” në Kumanov ka ngec në labirinthet poltike

Autostrada Shkup-Bllacë mbeti vetëm një premtim parazgjedhor

Ndërtimi i autostradës së re Kërçovë – Ohër, ende në fazën fillestare

Nuk është përfunduar plotësisht rruga ‘172’ në Tetovë

Nuk është përfunduar tërësisht objekti i ri i Komunës së Sarajit

Tregu i qytetit në Veles ngelet i pa mbuluar

Lumi Dabniçka në Prilep nuk është mbuluar – nuk ka as “sh” nga shëtitorja

U asfaltua rruga lokale Çegran-Tumçevisht, (Gostivar)

Nuk u unifikuan gjitha vitrinat në Çarshinë e Vjetër, Shkup

Nuk u bë rikonstruimi i Bit Pazarit

Nuk ka bulevard në rrugën “Bosnja dhe Hercegovina”

Komuna e Aerodromit më shumë se 11 vite qiramarrëse

Është realizur vetëm gjysma e rikonstruksionit të internatit në Kavadar

Qytetarët e Ohrit ende e presin tregun e ri të mbyllur

Toka është shitur, stacion të autobusëve nuk ka

Pishina e mbyllur në Kumanovë ende nuk është hapur

Trajanovski: Si u miratua PGJU i vitit 2012