VMRO-DPMNE: Ndërtimi i Teatrit turk

BDI: Ndërtimi i Sheshit Skenderbeu

VMRO-DPMNE: Renovimi dhe konservimi i shumë fasadave në Shkup, Manastri, Krushevë, Kratove dhe qytete të tjera

VMRO-DPMNE: Ndarja e pensioneve nacionale në përputhje me ndryshimet në Ligjin për kulturë

VMRO-DPMNE: Institucioni teatër për komedi

VMRO-DPMNE: Sanimi dhe riparimi i Shtëpisë përkujtimore të vëllezërve Milladinov në Strugë

VMRO-DPMNE: Përkthimi i edicionit 130 vëllime të letërsisë maqedonase në gjuhën angleze

VMRO-DPMNE: Rindërtim i Muzeut memorial “11 tetori”

VMRO-DPMNE: Ndërtimi i 20 objekteve për ofertë kulturore dhe turistike