Është formuar njësia për ndalim të kontrabandës me emigrantë dhe tregtisë me njerëz

Nuk ka Komision të pavarur dhe efikas për antikorrupsion

Nuk janë zvogëluar dënimet për ofendim dhe shpifje në një euro

Nuk është formuar departamenti gjyqësor për vepra penale për persona me kompetenca policore

Procedura për formimin e avokatit të policisë është duke u realizuar

Për qytetarët të shtrenjta, për buxhetin gjyqësor të vogla – taksat gjyqësore ende nuk janë ulur

Nuk është vendosur parimi i votimit të dyfishtë në gjyqësor

Ashtu siç u premtua, në Armatë u rritën pagat për dhjetë përqind

Nuk është zgjedhur anëtari i Këshillit të Prokurorëve Publik

Ende nuk është zhvendosur stacioni i zjarrfikësve në Shtip

Nuk është i mundur rezervimi i terminit për letërnjoftim nëpërmjet SMS porosive

Qytetarët dokumente personale mund të nxjerrin vetëm në vendbanimin e tyre

E papërmbushur: Letërnjoftime në shtëpinë tuaj

Llatas: Nëse dikush do t’i kërcënohej Barak Obamas, a do „zhdukej nga faqja e dheut“?

Јakimovski: Zaevi tha se Mijallkovi dhe Gruevski nuk janë përgjuar, por ne po i dëgjojmë çdo ditë

  Kryetari i GROM-it dhe kryetar i komunës Karposh, Stevçe Jakimovski, në intervistë për 24Vesti deklaroi: Zoran Zaevi thotë se vetëm Mijallkovi dhe Gruevski nuk janë përgjuar, por ne çdo ditë po dëgjojmë regjistrime ku aktorë janë ata të dy. [Меdie: 24Vesti, 24Analiza, Data: 6 mars 2015] Stevçe Jakimovski, kryetar i komunës Karposh, për 24Vesti. Foto: video klip skrinshot   Arsyetim: Kjo deklaratë nuk është e vërtetë sepse lideri i LSDM-së, Zoran Zaev tha qartë se të gjitha dokumentet tregojnë…

Shvërgovski: Prokuroria është organ i veçantë, por nuk është i pavarur!

  Ish Prokurori publik, Ljupço Shvërgovski më 20 Mart 2015 për „Dojçe Vele” deklaroi: Në publik ekziston një mosnjohje e pozitës kushtetuese të Prokurorisë. Prokuroria publike është një organ i pavarur dhe i vetëm, por nuk është i pavarur. Qeveria e jep propozimin për zgjedhjen e Prokurorit publik republikan, ndërsa e emëron dhe shkarkon Kuvendi. Ne jemi një pjesë e pushtetit ekzekutiv. Nga ky aspekt, bashkëpunimi i prokurorisë me pushtetin ekzekutiv është legjitim. Pozita kushtetuese na jep atë „ekskluzivitet”. Në…

Goran Petreski: Vallë vërtetë gjenerali Stojançe Angellov po „troket në derë të gabuar?!“

  Pas insistimit të vazhdueshëm të gjeneralit Stojançe Angellov, lider i partisë Dinjiteti, ku kërkon që RTM të transmetojë „bombat“ e opozitës, kryeredaktori dhe redaktori përgjegjës i programit informativ i këtij servisi publik, Goran Petreski për NovaTV deklaroi: Mendoj që gjenerali po dërgon mesazhe në adresë të gabuar. Unë jam vetëm redaktor  i programit informativ dhe ne si televizion kemi për detyrë t’i respektojmë rekomandimet e Prokurorisë të mos transmetojmë regjistrimet e opozitës. Televizioni e ka një udhëheqësi, por unë…

Gjorgje Ivanov – pesë vite hapërim prapa në integrimet euroatlantike