Nuk ka filluar të ndërtohet unaza në bulevardin “Koço Racin”

Vonon kadastra e gjelbërt në Shkup, për përgatitjen e të cilës po pritet një dekadë të tërë

Trajanovski dhe Trajkovski harruan urën e këmbësorëve afër Alkaloidit