Përkundër pretendimeve të Kitanov, problemi me autostradën nuk është te vozitësit

Jokonsekunecë dhe populizëm rreth “Mercedesit”

VMRO-DPMNE nuk përfaqëson pakicën, lëre më shumicën dërrmuese të qytetarëve

Anëtarët e Këshillit për Reforma nuk i kanë parë të gjithë ligjet

Vendi në të cilin jetojmë me Ahmetin ka emër: Republika e Maqedonisë

Ligji kufizues nuk i ka zvogëluar në mënyrë drastike abortet legale

Statuti partiak duhet të definoj se si zgjidhet kryetari i partisë pa marr parasysh atë që thotë Mickoski

Jakimvoski të vendos – duhet apo nuk duhet të zhvillohen negociata për emrin

Dimovski kishte në dispozicion shumë vite në të cilat harroi të mbajë qëndrime për demokracinë partiake

Ca ditë u bënë tre muaj – vendet e ministrive ngelen të zbrazura

Donev mund t’i kthej paratë, siç i kthyen funksionarët e KSHZ-së

Ivanov sheh përgjithësime aty ku nuk duhet

Jokonsekuente: Kthim të TVSH-së do të ketë, por nga viti 2019

Ligji për gjuhët do të vlejë gjithkund, por nuk do të zbatohet në të gjithë vendin

Gruevski me memorie të shkurtër – vrasje ka pasur edhe në zgjedhjet e vitit 2000 dhe në vitin 2008

Tarvari nuk ka të drejtë të thotë “nuk e dija…”

Askush nuk kërkon nga Joakimovski të pranojë 5.000 refugjatë

Nuk ka pengesë ligjore për shkarkimin e Zvërlevskit