DOSJE–Të gjithë hetimet e PSP-së

  More from categories: Medie

Ivanov fshihet pas një sërë justifikimesh, vetëm të mos ja jap mandatin Zaevit

Vonon kadastra e gjelbërt në Shkup, për përgatitjen e të cilës po pritet një dekadë të tërë

Kundërspin: “Marrëveshja e majit” nuk është libër i shenjtë

Kundërspin: Cinizëm është kur VMRO -DPMNE flet për gazetari të pavarur

Kundërspin: Kush punoi për ndarje gjatë gjithë kohës!

Kur LSDM propozon pagë më të lart minimale është populizëm, ndërsa kur premton VMRO DPMNE, nuk është populizëm!

Kundërspin: Gruevski realizoi edhe atë të cilën nuk e premtoi – u bëmë vend jo i lirë

Një herë në muaj udhëtimi me tren pa pagesë për pensionistët

Tramvaji në Shkup ngeli vetëm një dëshirë

Ndërtohen trotuare në dhjetë rrugë në Lisiçe të Poshtme dhe të Epërme

Vanhojte: Politikanët kanë frikë nga mediumet e pavarura!

Për tre muaj Stavrevski harxhoi deficitin buxhetor të gjithë vitit 2016 dhe u largua

“Revolucioni shumëngjyrësh” nuk organizohet nga Fondacioni “Shoqëri e Hapur”

  More from categories: Medie

Maqedonia pa strategji rajonale për inovacione

  More from categories: Medie

Burgosja e Boshkovskit është e lidhur me përgjimet

  More from categories: Medie

Këshilli për etikë: “Vest” manipulon dhe e shtrembëron të vërtetën

Stavreski: Vallë vërtetë Maqedonia ka borxhin e katërt më të ulët në Evropë?

  Në konferencën e tij për shtyp, pas publikimit të „bombës” së opozitës më 2 mars, ministri i financave, Zoran Stavreski, në fjalimin e tij tha se Maqedonia ka borxhin e katërt më të ulët në Evropë prej 35 përqind të BPN-së, ndërsa shumë shtete edhe në Evropë dhe në rajon kanë borxh i cili është mbi 100 përqind të BPN-së. A është e vërtetë kjo?   Zëvendëskryeministri i Qeverisë dhe ministër i financave, Zoran Stavreski në konferencë për shtyp…