„Lëndina“ – Tre vikend shtëpi në Zelenikovo të ndërtuara pa leje

Т.N.Т. – hetim i të fortëve që rrënojnë për hakmarrje

Informacionet do të jenë më të qasshme , ligji do të ndryshohet deri në fund të këtij viti

„Tifani“ – PSP dyshon se është blerë veshje e brendshme dhe çanta nëpërmjet kompanive private

„Tenk“ – Hetimi për blerjen e Mercedesit për kryeministrin

“Talir” – PSP hapi hetim për financim të paligjshëm të VMRO-DPMNE-së

Informacioni është e drejtë universale e njeriut edhe në Maqedoni – por vetëm në letër

Raporti i tretë i PSP-së – 7 hetime të reja, janë dëgjuar 45% e bisedave

Raporti i dytë i PSP-së – 4 hetime të reja dhe dy aktakuza

Raporti i parë i PSP-së në Kuvendin e RM-së

“Tarifa” – Dyshime për keqpërdorime në ELEM

Dhuna para Komunës Qendër – aktakuza e dytë, e para për Gruevskin

“Fortesa” – shkatërrimi i pajisjeve për përgjim

“Treqind” – Prokurim i paligjshëm i 300 veturave të MPB-së

“Transporter”- Trasporti i nxënësve më i shtrenjtë se në Tokio

“Titanik” – hetimi i parë i PSP-së

Libreza partiake kusht për punësim në institucionet shtetërore

Me zbulimin e hetimit të PSP-së mbrohen edhe personat që konsiderohet të dyshuar potencial