„Tifani“ – PSP dyshon se është blerë veshje e brendshme dhe çanta nëpërmjet kompanive private

„Tenk“ – Hetimi për blerjen e Mercedesit për kryeministrin

“Talir” – PSP hapi hetim për financim të paligjshëm të VMRO-DPMNE-së

Raporti i tretë i PSP-së – 7 hetime të reja, janë dëgjuar 45% e bisedave

Raporti i dytë i PSP-së – 4 hetime të reja dhe dy aktakuza

Raporti i parë i PSP-së në Kuvendin e RM-së

“Tarifa” – Dyshime për keqpërdorime në ELEM

Dhuna para Komunës Qendër – aktakuza e dytë, e para për Gruevskin

“Fortesa” – shkatërrimi i pajisjeve për përgjim

“Treqind” – Prokurim i paligjshëm i 300 veturave të MPB-së

“Transporter”- Trasporti i nxënësve më i shtrenjtë se në Tokio

“Titanik” – hetimi i parë i PSP-së

Me zbulimin e hetimit të PSP-së mbrohen edhe personat që konsiderohet të dyshuar potencial

Mungesa e të dyshuarit Sead Koçan justifikohet me interpretim kreativ të LPP-së

Bisedat e përgjuara janë dëgjuar 4 milion herë

PSP: DSK ka përgjuar 6000 njerëz, vetëm Gruevski është “kursyer”

PSP hap rastin “Target” – Dhjetëra të punësuar në DSK me “vesh të zgjatur”

Gruevski premtoi që do të përgjigjet në pyetjet për rastin “Puç”, por nuk e mbajti premtimin!