Jokonsekunecë dhe populizëm rreth “Mercedesit”

Anëtarët e Këshillit për Reforma nuk i kanë parë të gjithë ligjet

Karaxhovski dhe Këshilli akoma heshtin për sistemin ACCMIS

Nuk ka juntë – ka qeveri legale!

Gruevski është akuzuar për veprën “pranim dhurate“, jo për anekes të marrëveshjes

Në shumë raste paraburgimi është keqpërdorur si dënim

Mos votimi i masave të Avokatit të Popullit nuk është gabim teknik, por papërgjegjshmëri

Nuk është detyrë e kryeministrit që të zbardh ekzistencën e procedurave hetimore

Gruevski me memorie të shkurtër – vrasje ka pasur edhe në zgjedhjet e vitit 2000 dhe në vitin 2008

Këshilltarët e LSDM-së nuk janë kundër referendumit në Manastir

Askush nuk kërkon nga Joakimovski të pranojë 5.000 refugjatë

PSP duhet të veprojë me materialet e përgjuara, përpara se t’i shkatërrojë

Politika duhet të ndërhyjë nëse dëshiron reforma të thella në gjyqësor

PSP ka mandat edhe për hetime, edhe për akuza deri në vitin 2020

Pikërisht VMRO-DPMNE krijoi shtetin partiak

Zhernovski: Pikërisht Gruevski ka porositur shuplaka!

Ivanov edhe nuk e gjykoi dhunën, edhe harron përgjegjësin e tij

Cili popull përbën vullnetin e popullit?