Qeveria e LSDM-së deri më tani nuk ka njoftuar për ndryshimet e Ligjit për TVSH

VMRO-DPMNE me gabim mbi 270 milion euro në llogaritjen e huamarrjes

Jokonsekuente: Kthim të TVSH-së do të ketë, por nga viti 2019

Çka kërkuan ekspertët e FMN-së që të sigurohet qëndrueshmëria në sistemin e pensioneve të Maqedonisë

Qeveria nuk detyrohet 71 milion euro, por shlyen detyrimet e bëra nga qeveria e VMRO-DPMNE-së

Opinioni duhet të informohet për harxhimin e parave “publike”

Qeveria e LSDM-së më shumë e ka shlyer borxhin se sa që është futur në borxh

Jo, dhjetë vitet e fundit Maqedonia nuk e jetoi “rritjen më të madhe ekonomike në historinë e saj”

Ivanov sheh rritje ekonomike që në të vërtetë nuk ekziston

Gjorçe Petrov – Komuna me zhvillim ekonomik lokal të dobët

E pavërtetë: Ekspertët jashtë qeverisë nuk vendosin për shkurtimet e pagave dhe pensioneve

Kur LSDM propozon pagë më të lart minimale është populizëm, ndërsa kur premton VMRO DPMNE, nuk është populizëm!

A është e mundur që Minoski të mos dijë vlerësimin e kredive në shtetin ku është ministër i Financave?

Ministria e Financave nuk e ka mbështetjen e të gjithë Odave Ekonomike

Pagat pothuajse nuk rriten me hapjen e vendeve të reja të punës