Mickoski edhe për reforma, edhe me 35 mijë amendamente

Kush për dhjetë vite po bën spastrime partiake dhe “i han të gjallë njerëzit”!

Kur perëndimi nuk luan, kthehemi ka lindja

Reformat urgjente prioritet – hera e dytë!