Isen Shabani

Azem Sadiki

Blerim Bexheti

Enver Pajaziti

Erkan Arifi

Milikije Halimi

Viasar Ganiu

Isen Asani

Blerim Sejdiu

Albion Xhemaili

Hristijan Mickoski – kryetari aktual i VMRO-DPMNE-së

Oliver Spasovski

Kreshnik Bekteshi

Zoran Shapuriq

Zorica Apostollska

Sadulla Duraku

   Ministër i Ministrisë së Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor në Qeverinë e RM-së të udhëhequr nga Zoran Zaev, që nga 31 maji i viti 2017   JETA PRIVATE -Është lindur me 1960,  me 21 janar në Lipkovë. Nuk ka të dhëna për gjendjen e tij familjare. Shkollën e mesme dhe studimet  i ka përfunduar në Prishtinë, Kosovë. Është inxhinier i diplomuar në Fakultetin Teknik në Universitetin e Prishtinës.   KARRIERA -Profesor në Shkollën e mesme ekonomike “Pero Nikov” Kumanovë,…

Nikolla Dimitrov

Robert Popovski