Договорот од Пржино – превод на македонски јазик

Фото: Мета.мк   Со цел на јавноста да овозможи директен увид во обврските преземени од политичките актери, Вистиномер објавува неофицијален превод на Договорот од Пржино изработен од Македонскиот центар за европско образование. Се работи за консолидирана верзија во која се…