Intervistë me kryetarin e Komunës së Çairit, Visar Ganiu: Realizimi i disa projekteve, nuk varet nga ne (VIDEO)

Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu, në një intervistë për Portalb.mk dhe Vertetmates.mk, ka folur për realizimin e projekteve që parashihen për Komunën e Çairit siç janë: rregullimi i rrugëve, i vendrrotullimeve, rregullimi i shkollave, ndërtimi i Bibliotekës komunale,…

Përkundër pretendimeve të Kitanov, problemi me autostradën nuk është te vozitësit

  Drejtori i Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore, Zoran Kitanov, për redaksinë e portalit “Sakam da kazham” (SDK) dha deklaratë të cilën e vlerësojmë si të pavërtetë: Që të mos dalin prej autostradës është e mjaftueshme që të ndjekin tabelat…